decide commit succeed Steeds weer ontdek ik hoe krachtig een echt besluit, een echt commitment naar jezelf is. In plaats van ‘Ik ga het proberen….’ ‘JA! IK GA HET DOEN!’.

Voel je het verschil, de kracht? En dat voelt het Universum ook. Want dát besluit, als magie, opent dan een heel nieuw veld voor jou. Waarin alles moeiteloos meewerkt aan jouw besluit.

Of het nu gaat over elke week tijd vrij maken voor een uurtje yoga. Of het besluit om een nieuwe website te gaan maken. Of misschien wel om je hart te volgen voortaan. Ideeën komen opeens tot me, mensen bieden aan met me te sparren, ik lees opeens iets wat me verder helpt etc etc. Ik voel me gesteund, gedragen. Alles en iedereen
lijkt mee te werken.

Het heeft een soort mannelijke stoere ‘speer’energie, die wij vrouwen ook in ons hebben. En die we veel vaker mogen inzetten. Niet vanuit boosheid en vecht-energie, maar vanuit onze onderbuik. Vanuit liefde, vertrouwen en een soort innerlijke wijsheid.

Welke besluit, voor jezelf, neem jij vandaag? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *