Nadine laat je de vrouw in jezelf zien!

Loes Ruesink
Loes Ruesink

Nadine kan als geen ander bevestiging geven van iets dat nog niet zichtbaar is maar wel al voelbaar. Zij creëert een heerlijke uitnodigende sfeer. Iemand bij wie ik me heel natuurlijk op mijn gemak voel en veilig. Haar kracht zit 'm in de zachte en prikkelende aanraking. Erg fijn om samen mee op ontdekkingstocht te gaan! Op ontdekkingstocht naar dat wat er al is, maar nog niet gezien wordt.

Karin
Karin

Maanden later helpt het Indiaans medicijnwiel me geweldig mijn focus weer te krijgen. Heerlijk zo een "gebruiksaanwijzing"!

Wauw. Wat een inzichten haal ik uit dat Indiaans medicijnwiel! En veel herkenning. Ik vond het werkelijk magisch om te zien dat mijn lessen, mijn essentie en mijn groei richtingen binnen handbereik waren.

Carola
Carola

Van Nadine mocht ik een sessie ontvangen over mijn levenswiel. Heel fijn hoe zij uitlegt dat je beide kanten van een onderwerp in je hebt. En daarmee dus ook beide kanten kunt inzetten om jezelf te voeden, te helen. De manier hoe Nadine oordeelloos punten aangeeft en toelicht is bijzonder prettig. Door de sessie is mijn rode draad letterlijk op mijn netvlies komen te staan; door het wiel uit te tekenen. En dat geeft zo veel helderheid en daarmee rust! Dank je Nadine!

Ans Rozendal
Ans Rozendal

Nadine heeft me geleerd dat moederschap niet moeiteloos hoeft te zijn, maar ik als moeder de moeite waard ben. Heb nog elke dag baat bij al haar adviezen.

Ik wilde graag weten hoe ik het beste met mijn zoon om kan gaan, die emotionele en fysieke problemen heeft. Aan de hand van het Indiaanse medicijnwiel hielp Nadine mij zowel hem als mezelf te doorgronden. Het was een eyeopener voor mij om te weten dat zijn gedrag een spiegel is voor mijn gedrag. Dat hij onbewust die dingen opvult die ik laat. Dat we dat allemaal doen. Ik heb, doordat ik zijn blauwdruk ken, nu meer respect voor wat hij doet. Ik noem bepaald gedrag niet meer lastig, omdat ik weet dat dat is wat hij te doen heeft of dat het iets is wat ik te doen heb. Ik merk al binnen een korte periode dat dat werkt. De sessies bij Nadine zijn een warm bad. De heerlijke ruimte, maar vooral haar manier van werken. Warm, respectvol, inspelend op wat er bij mij gebeurt. Zeker als de emoties opspelen. En heel duidelijk in haar uitleg over de werking van het medicijnwiel en op de op ons uitgewerkte versies. Ik raad het iedereen aan. Eigenlijk zouden we allemaal deze kennis over ons zelf moeten hebben en over onze kinderen.

Willeke
Willeke

Nadine heeft me geleerd om stil te staan en stapje voor stapje verder te gaan als het niet vanzelf gaat. Door het gesprek met mezelf aan te gaan en te luisteren naar mijn eigen stem ging ik uiteindelijk het grenzen'gevecht' met mezelf aan. Mede daardoor heb ik ruimte gecreëerd in de opslagplaats van mijn gedachten

Sandra de Koning-vd Pol
Sandra de Koning-vd Pol

Door het traject bij Nadine heb ik een stap gemaakt richting een leuker mens. Ik ben bewuster en leef bewuster. Daarin sta ik liefdevoller in het leven. Richting mijn kinderen en partner. En richting mezelf.

Marijke
Marijke

Er viel zo enorm veel op zijn plaats en het heeft ook veel losgemaakt. Mooi dat mijn innerlijk weten en voelen weer is aangeraakt. Nog steeds krijg ik energie als ik aan de spiegels terugdenk. Een mooi cadeau dus voor mijzelf!

Flora den Oudsten
Flora den Oudsten

Nadine is een prachtig voorbeeld van hoe een vrouw vanuit een overkill aan mannelijke energie en hoofdwerk bewust gekozen heeft voor het centraal stellen van haar vrouw zijn, de zachtheid, de hartekracht. Ze laat je je vrouwelijkheid voelen, naar binnen gaan bij jezelf, je denken loslaten. Onderzoeken wat daar is. Welk kleine meisje daar zit en hoe ze schreeuwt om aandacht, jou nodig heeft. Ik werd diep geraakt door wat ik voelde, wat gezien wilde worden terwijl ik het had weggestopt en vergeten was. Zachtheid, warmte, zijn. En goed zijn zoals je bent. Weg met de verwachtingen, hoge latten en prestatiedrang. Prachtig en helend.

Corina Bloemendaal
Corina Bloemendaal

Ik heb Nadine als positief ervaren en de sessie gaf me rust. Het gevoel van 'Oh, dus daarom kom ik niet verder.' Ik kan stoppen met vechten en kijken of ik kleine stappen kan nemen om mijn uitdagingen aan te gaan. Stapje voor stapje. Vooral de wetenschap dat er een blauwdruk is voor je leven. En dat als je bepaalde uitdagingen in het leven nog niet kunt tackelen dat niet te maken heeft met onkunde of domheid, maar dat je daar ook de tijd voor mag nemen. Ook bevestigde het mij in iets wat ik eigenlijk al een tijdje onbewust wist, nl. dat ik iets moet en wil gaan doen met het ontwikkelen van mijn intuïtie.

Lia
Lia

Een coaching via het Indiaans medicijnwiel bij Nadine voelt als iemand die je bij de hand neemt zonder oordeel of boven je te staan. Het is een soort logica, die eigenlijk heel eenvoudig is. Dus daarna makkelijk toepasbaar.
Ik wist niet wat mijn volgende pad moest zijn en dat is me nu weer duidelijk. Je hebt duidelijk een rol gespeeld in mijn relatie met mijn dochter voor nu en de toekomst.

Sandra
Sandra

Ik was eigenlijk heel erg nieuwsgierig naar wat ons kind mij te vertellen heeft. Eye openers waren het. Nadine heeft geen oordelen, wel laat ze je de spiegel zien waardoor er kwartjes vallen, waardoor energieën gaan stromen en veranderen.
Ook in combinatie met de medicijnwielen, wat een mooie tool is dat. Om jezelf, en de relatie met de ander beter te begrijpen.

Ilse van Stiphout-Verpalen
Ilse van Stiphout-Verpalen

Ik ervaar een gevoel van liefde en kracht tijdens de vrouwenavonden. Waardoor ik steeds meer verbonden raak met mijn eigen energie. En hierdoor vertrouw ik steeds meer op mezelf.

Denise Boomer
Denise Boomer

Ik wist van te voren niet goed wat te verwachten, maar zodra ik binnen stapte wist ik het. Dit ging om zachtheid, lief, andere vrouwen, verbinding. En het paste. Ik heb de avonden als enorm intens ervaren, elke keer weer iets diep in mij rakend. Het voelde ook....magisch..elke keer voor een avond gebeurde er al iets met mij dat paste bij het thema, het chakra. Het aanraken van andere vrouwen en het aangeraakt worden..magisch en prachtig om zo met onbekende vrouwen om te gaan, in vertrouwen. Ik wist het al en nu nog meer..alle vrouwen zijn mijn sisters 😉

Paola Fossatelli
Paola Fossatelli

De vrouwencyclus heeft me warmte, liefde, rust en een 'ik-mag-er-zijn-zoals-ik-ben' gebracht. En inzicht in de plekken die nog niet in balans zijn, maar ook in de sterke punten. Het gedragen voelen in een groep vrouwen neem ik mee naar huis, net als de bevestiging dat ik er mag zijn.

Jorinde Nijhuis
Jorinde Nijhuis

Door de avonden voel ik me meer geaard en heb ik meer inzicht in mezelf. Er is veel meer vrouw-zijn en veel meer rust in mezelf. En ik durf mezelf veel meer te laten zien!

Wia Flikweert
Wia Flikweert

Mijn zoon heeft vrijdag nadat ik bij jou ben geweest voor het eerst weer een hele avond en nacht geslapen. Geweldig! Ook durfde hij voor het eerst weer alleen op zijn kamer te zijn. Hij zei letterlijk: 'Ik voel me veel sterker!'

Barbara
Barbara

Ik heb het traject als bijzonder ervaren. Was verbaasd dat het zo binnenkwam. En dat er een meer complete kijk op mijn zoon ontstond. Tussen hem en mij lijkt er meer zachtheid in de interactie te zijn gekomen. Hij accepteert eerder mijn nee! en ik kan met meer zachtheid reageren. Toch mooi.

Veerle
Veerle

Herkenbaar en helder! De gebruiksaanwijzing van jouw leven is een prachtig 'instrument' om mooie en indringende sessies te verzorgen.

Manou
Manou