Als kindertolk® help ik je met een liefdevolle oplossing voor ‘problemen’ met en van je kind. Soms zijn er lastige situaties, met je kind, die niet ‘makkelijk’ of via de bekende wegen zijn op te lossen. Je voelt dat er iets anders van jou als moeder wordt gevraagd. Je bent bereid je eigen gedrag en overtuigingen te onderzoeken.

Waar loop je tegenaan?

  • Een zorg, probleem van of met je kind blijft je aandacht trekken.
  • Dit kan van heel diverse aard zijn: gedrag, communicatie, lichamelijk. Op school of in de ontwikkeling. Slapen, eten, spelen. Boosheid, angst, verdriet. Etc.
  • Het raakt jou (angst, zorg, irritatie) en je voelt dat er ook iets van jou wordt gevraagd.

Hoe kan ik je helpen?

Ik help jou én je kind via jou (je kind hoeft er dus niet bij te zijn!). Kinderen reageren, vaak onbewust, op hun omgeving, op jou en spiegelen dit terug. Soms heel direct, soms dmv symboliek. Wat je ziet in de spiegel  van je kind kunnen dus uitnodigingen zijn aan jou. Ik help je deze uitnodigingen te begrijpen.

Kinderen spiegelen al vanaf het moment dat ze bij je in de buik zitten tot lang nadat ze het huis al uit zijn. Dus de leeftijd maakt niet uit.

Wat is jouw investering?

  • Twee 1op1-sessies van 1,5 uur in Harmelen
  • € 297 totaal
  • Afhankelijk van jouw behoefte is de eerste, intake, sessie ook mogelijk via de mail (voor € 197 totaal).

Wat brengt dit jou?

Diepgaande Inzichten en richting. Waardoor er ontspanning komt, zowel bij je kind als bij jou.

Omdat de uitnodiging vaak gaat over iets wat in de ouder uit balans is of geblokkeerd. Door de liefdevolle boodschap van je kind vallen er kwartjes en mogen dingen weer gaan stromen. Het is vaak magisch hoe het kind reageert zonder dat het bij de sessies aanwezig is geweest. En hoe problemen soms zelfs als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Aanvullend

Als aanvulling en verdieping kun je nog een verkorte analyse adhv het Indiaans medicijnwiel laten maken. Zodat je je kind en zijn thema’s nog beter begrijpt en kunt begeleiden. En zodat je de dynamiek van jullie relatie samen nog beter begrijpt.

Als je zo’n analyse los boekt, kost deze € 149, maar in combinatie met een kindertolktraject maak ik een verkorte versie voor je voor € 49 extra.

 


 

Als je vragen hebt of interesse in bovenstaand, klik dan op de button en vul het contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik heb interesse!

Je kunt me natuurlijk ook bellen: 06-27397812.