Ik kijk met je mee en verbeter jouw teksten. Zodat je niet als ‘één uit velen’ overkomt, maar jouw unieke ‘gift’ helder én voelbaar wordt.

Je zoekt iemand die tekstueel met je meekijkt. Naar de teksten op jouw website, je nieuwsbrief of je blogs. Zodat de essentie van wie jij bent en wat jij biedt via jouw teksten duidelijk naar buiten straalt! En zodat er geen schrijffouten meer in staan.

Waar loop je tegen aan?

  • Je teksten zijn snel te lang. Of te wollig.
  • Je vindt het lastig tot de kern te komen.
  • Je twijfelt of jouw boodschap wel overkomt.
  • Je vindt het lastig de juiste woorden te vinden.
  • Je kijkt over spelfouten en onhandige zinsconstructies heen.

Hoe kan ik je helpen?

Ik stel de juiste vragen en geef die adviezen waardoor jouw teksten helderder en krachtiger worden. Zonder de eigenheid te verliezen. Het gaat dus verder dan een marketingtekst. Het gaat over de ziel in jouw communicatie. De kern van wie jij echt bent!

Hierbij gebruik ik mijn jarenlange marketing ervaring, mijn redactiewerk bij Vrouw&Passie en Jack&Juul, mijn coachvaardigheden en mijn intuïtieve talent om dingen helder te krijgen.

Wat is jouw investering?

10 strippen voor 97 euro (ex btw)

Heb je interesse? Of vragen?

Klik dan op de button en vul het contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik heb interesse!

Je kunt me natuurlijk ook bellen: 06-27397812.